Konyaspor'dan hayati galibiyet ve haftanın görünümü!

Süper Lig'de 13. Hafta maçları Pazartesi akşamı oynanan iki maçla sona erdi. Başakşehir, Pendikspor'u 4-1 geçti. Sivasspor, Trabzonspor ile berabere kaldı. Kasımpaşa'yı yenerek galibiyet hasretine son veren Konyaspor 15. sırada haftayı kapattı.
Konyaspor'dan hayati galibiyet ve haftanın görünümü!

Trendyol Süper Lig'de 13. Hafta heyecanı pazartesi günü oynanan maçlarla sona erdi. Haftanın dueollusunda Sivasspor ile Trabzonspor 3-3 berabere kaldı. Bordo mavililer pes etmedi, 1 puanı aldı. Diğer maçta ise Başakşehir sahasında potadaki rakibi Pendikspor'u 4-1 yenerek stratejik bir galibiyet aldı. 29 golün atıldığı haftada 7 takım sahadan 3 puan ile ayrıldı.

HAFTALAR SONRA GÜLDÜ

aa-33022120.jpg

Konyaspor 83 günlük galibiyet hasretini Kasımpaşa önünde sona erdirdi. Oyunda rakibine geri dönüş fırsatı vermeyen Anadolu Kartalı, Sokol Çikalleshi ve Guilherme ile sonuca gitti. Galibiyet baskısını üzerinden atan yeşil beyazlılar yeni yönetimin iyi başlangıç yapmasını sağladı. Kasımpaşa'da ise Kemal Özdeş yönetimi sona erdi. Geçen haftayı 16. Sırada kapatan Konyaspor, 13 puan ile 15. sırada.

RAKİP ALANYASPOR

images-4.jpeg

Zirvede takımlar hata yapmadı. Galatasaray sahasında Alanyaspor'u 4-0'lık sonuçla geçti ve Hatayspor maçındaki kaybını telafi etti. Fenerbahçe evinde Karagümrük'ü 2-1 yendi ve liderliği geri aldı. Potada bu hafta İstanbulspor ve Başakşehir hayati 3 puan alırken haftanın kaybedenleri Samsunspor ve Alanyaspor oldu. Anadolu Kartalı, 2 Aralık Cumartesi günü 13.30'da Alanyaspor'un rakibi olacak.

Kaynak:YENİ HABER

 Muhabir
Etiketler :