Konyaspor’dan iki transfer daha

Uzun süredir sessiz kalan İttifak Holding Konyaspor'dan aynı anda iki transfer hamlesi daha geldi. Yeşil beyazlıların Adana Demirspor'dan savunmacı Adil Demirbağ ile Akhisarspor'dan forvet Sokol Cikalleshi ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Konyaspor’dan iki transfer daha

Süper Lig'de sezonun ilk haftasını BAY geçen ve gelecek hafta Gençlerbirliği karşısında ilk maçına çıkacak olan İttifak Holding Konyaspor, transfer döneminde uzun süre sessiz kalmıştı. İlk olarak Boşnak kaleci İbrahim Sehic'e imza attıran yeşil beyazlılar ardından geçmişte de Konyaspor forması giyen deneyimli orta saha oyuncusu Musa Çağıran’ı renklerine bağlamıştı. Son olarak kanat futbolcusu Samuel Eduok ile resmi sözleşme imzalayan yeşil beyazlılar bu transferin ardından uzun süre sessiz kalmış ve forvet bölgesi için arayışlarını hızlandırmıştı.

ADİL VE CIKALLESHI TAMAM

Selim Ay ve Ali Turan'ın sürpriz ayrılıkları sonrası savunma bölgesi için de temaslarını sürdüren İttifak Holding Konyaspor, TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor forması giyen Adil Demirbağ ile anlaşmaya vardı. 22 yaşındaki stoperi renklerine bağlayan yeşil beyazlılar daha sonra hücuma yöneldi. Birçok isimle görüşme sağlayan Anadolu Kartalı'nın, Türkiye'de birçok takımın formasını giyen tecrübeli forvet Sokol Cikalleshi ile anlaştığı öğrenildi. Akhisarspor'la bir yıl daha sözleşmesi bulunan Arnavut golcü için Konyaspor'un bonservis bedeli ödemeyeceği kaydedildi.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ