Konyaspor’dan ilk mağlubiyet

Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ya 1-0 yenilen İttifak Holding Konyaspor, bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı. Bu skorla namağlup unvanını kaybeden yeşil beyazlılar puan cetvelinde ise 6 puanda kaldı.
Konyaspor’dan ilk mağlubiyet

Bu yıl 21 takımla oynanan Süper Lig'de sezona ilk hafta maç yapmadan başlayan İttifak Holding Konyaspor, İkinci hafta gittiği Gençlerbirliği deplasmanından 0-0'lık beraberlikle dönmüştü. Ardından sahasında Beşiktaş'ı 4-1 geçen Anadolu Kartalı, bir sonraki hafta ise Denizli deplasmanından 0-0 ayrılmıştı. 5. hafta ise evinde Yeni Malatyaspor'la karşılaşan Konyaspor, bu maçtan da 1-1'lik beraberlik alarak puanını 6'ya yükseltmişti. 6. hafta maçında namağlup unvanıyla Gaziantep deplasmanına giden yeşil beyazlılar, buradan istediği skorla dönemedi.

UNVAN GİTTİ

Süper Lig'de bu sezon lider Alanyaspor ve Fenerbahçe ile birlikte namağlup unvanı bulunan Konyaspor, Gaziantep deplasmanında topla oynama yüzdesinde rakibine fark atmasına karşın aradığı golü bulamadı. Konuk ekip, ikinci yarıda köşe vuruşundan yapılan ortada Muhammet Demir'le golü bulurken, Konyaspor skoru eşitlemek için ataklar geliştirse de gol atamadı ve maç Antep temsilcisinin üstünlüğüyle sona erdi. Böylelikle yeşil beyazlılar bu sezonki ilk mağlubiyetini almış oldu. Konyaspor, Süper Lig'in 7. haftasında 1 Kasım Pazar günü saat 16.00'da sahasında Başakşehir'le karşılaşacak.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ