Konyaspor’dan kupada tur hedefi

İttifak Holding Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında bugün sahasında TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Manisa FK’yı ağırlayacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi Hakem Ramazan Keleş yönetecek.
Konyaspor’dan kupada tur hedefi

Son 2 sezondur Ziraat Türkiye Kupası’nda aldığı sürpriz sonuçlarla kupaya erken veda eden İttifak Holding Konyaspor, bu yıl daha büyük önem gösteriyor. 2016-2017 sezonunda finalde karşılaştığı Başakşehir’i penaltılar sonucu 4-1 yenmeyi başararak tarihinde ilk kez kupayı müzesine götüren yeşil beyazlılar bu başarısı tekrar yaşayabilmek için bugün ilk maçına çıkıyor. Koronavirüs tedbirleri dolayısıyla bu sezon tek maç usulü oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında yeşil beyazlılar bugün TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Manisa FK ile sahasında karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak müsabakayı hakem Ramazan Keleş yönetecek. Mücadele A Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

MANİSA EKİBİ İDDİALI

Yeşil beyazlıların bu akşamki rakibi Manisa FK, Konya’ya tur umuduyla geldi. Ligde bu sezon önemli işlere imza atan konuk ekip, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta çıktığı 11 maçta 10 galibiyet, 1 de beraberlik alarak 31 puan topladı ve liderlik koltuğuna oturdu. Henüz mağlubiyeti bulunmayan Manisa temsilcisi, en yakın rakibi 2. sıradaki Hekimoğlu Trabzon’a 10 puan fark attı. Konyaspor'la oynayacakları maç öncesi konuşan Manisa FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, yeşil beyazlıları eleyecek güçte olduklarını söyledi. Özbalta, "Ligde istediğimiz konumdayız. Kupaya da önem veriyoruz. Konyaspor tecrübeli ve güçlü bir ekip ancak kupa maçlarında favori olmuyor. Biz elimizden gelen mücadeleyi sergileyip evimize turla döneceğiz" ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ