Konyaspor'dan rakiplerine aynı tarife!

Süper Lig'de bu sezonun ikinci yarısında Konyaspor'un dönüşleri ön plana çıktı. Stanojevic yönetiminde 3 galibiyet alan Anadolu Kartalı rakiplerine aynı tarifeyi uyguluyor. İlk golü kalesinde gören yeşil beyazlılar 2 golle maçı kazanıyor.
Konyaspor'dan rakiplerine aynı tarife!

1 avans, 2'de biter. Süper Lig'de bu sezon Aleksandar Stanojevic yönetiminde 3. galibiyetini alan Konyaspor. Kazandığı 3 karşılaşmada da ilk golü kalesinde gördü. Yeşil beyazlılar, lider Galatasaray'ı Konya Stadyumu'nda yendiği mücadelede Rashica ile ilk gol sarı kırmızılılardan gelmiş, Soner Dikmen ve Oğulcan Ülgün maçı kazandırmıştı. Stanojevic'in ilk deplasman galibiyeti ise İstanbul'da geldi.

takim-gelisiyor.jpg

"TAKIMIMIZ GELİŞİYOR"
Konyaspor, Kasımpaşa'nın konuğu olarak çıktığı maçta ilk gol Fall ile ev sahibinden gelirken, Francisco Calvo ve Mame Diouf skoru belirlemişti. Son galibiyetini 32. haftada alan Anadolu Kartalı Trabzonspor karşısında Marek Hamsik ile geri durumuna düşmüş, Alejandro Pozuelo ve Soner Dikmen son sözü söylemişti. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic geriden gelme ile ilgili takımının geliştiğini belirtmişti.

 Muhabir
Etiketler :