Konyaspor'dan Serkan Kırıntılı ve Ömer Ali Şahiner açıklaması

Olağan genel kurul sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Güven Öten, Serkan Kırıntılı ve Ömer Ali Şahiner ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Konyaspor'dan Serkan Kırıntılı ve Ömer Ali Şahiner açıklaması

İttifak Holding Konyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Güven Öten, teknik direktör Bülent Korkmaz ile yola devam edeceklerini belirterek, Korkmaz'ın raporu doğrultusunda transferleri gerçekleştirip lige hazır şekilde girmek istediklerini söyledi.Sözleşmesi biten oyuncuların durumuyla ilgili de açıklamalarda bulunan Güven Öten Ömer Ali Şahiner ve Serkan Kırıntılı ile ilgili olarak herhangi bir transfer teklifi almadıklarını söyledi.

SÖZEŞMESİ BİTEN OYUNCULARIN DURUMU

Sözleşmesi biten oyuncuların durumuyla ilgili de açıklamalarda bulunan Güven Öten, "Onlar da bu kongreyi bekliyorlar. Hocamızın vermiş olduğu raporlar var. Dediğim gibi hiç vakit geçirmeden pazartesiden itibaren oyuncularımızdan kalacak olanlarla hemen anlaşma yoluna gidip bir an önce onların kafasındaki soru işaretlerini giderip takımın ana iskeletini oluşturmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

"SERKAN KIRINTILI VE ÖMER ALİ ŞAHİNER'E RESMİ TEKLİF YOK"

Milli oyuncular Ömer Ali Şahiner ve Serkan Kırıntılı ile ilgili olarak herhangi bir transfer teklifi almadıklarını da belirten Güven Öten, "Şu anda ne Serkan ne de Ömer Ali ile ilgili resmi olarak gelen hiçbir şey yok. Belki mevcut kulüpler de genel kurulumuzu bekliyor olabilirler. Önümüzdeki hafta eğer bunlarla ilgili resmi bir teklif gelirse tabii ki değerlendirilir, futbolcularla konuşulur. Sonunda Konyaspor'un menfaatine olacak bir noktadaysa değerlendirilir" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: