Konyaspor’dan tempolu hazırlık

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını Kayacık'ta yaptığı antrenmanlarla sürdüren İttifak Holding Konyaspor, tempo arttırdı. Bugün çabukluk ve dayanıklılık çalışması yapan yeşil beyazlı futbolcular ayrıca izokinetik ve kuvvvet testine girdi.
Konyaspor’dan tempolu hazırlık

2020-2021 Sezonu hazırlıklarını Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenmanlarla sürdüren İttifak Holding Konyaspor, bugün güne çabukluk ve dayanıklılık çalışması ile başladı. Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Oyuncular daha sonra gruplara ayrılarak sahaya kurulan parkurlarda çabukluk ve dayanıklılık çalışması yaptı. Yeşil beyazlılar hazırlıklarına saat akşam saatlerinde Kayacık Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla devam etti.

İZOKİNETİK VE KUVVET TESTLERİ YAPILDI

Konyaspor bünyesindeki Konya Lab çalışmaları ve ‘Yaralanma Riski Değerlendirme Protokolleri’ çerçevesinde gerçekleştirilen İzokinetik ve Kuvvet Testleri başladı. Yeşil beyazlıların baş fizyoterapisti Ahmet Bayrak gözetiminde ve fizyoterapist Salih Kırışka nezaretindeki testlerde ilk grup oyuncularının bacak kuvvet asimetrisi ve yaralanma riskleri hakkında bilgiler edinildiği ve bu doğrultuda kendilerine gerekli kuvvet programlarının oluşturulacağı ifade edildi. Konyaspor’da İzokinetik ve Kuvvet Testleri yarın ikinci gruba yapılarak devam edilecek.