Konyaspor'dan transfer hamlesi, Prip'in ismi geçiyor!

Konyaspor'a Kuzey kanat. Süper Lig'e İstanbulspor beraberliği ile giren Anadolu Kartalı'nda transfer çalışmaları devam ediyor. Danimarka basını en son AC Horsens'te forma giyen Prip'in Konyaspor ile anlaşmak üzere olduğunu ve 26 yaşındaki oyuncunun yurt dışında yeni macera atıldığını yazdı.
Konyaspor'dan transfer hamlesi, Prip'in ismi geçiyor!

Konyaspor'a Kuzey kanat. Süper Lig'e İstanbulspor beraberliği ile giren Anadolu Kartalı'nda transfer çalışmaları devam ediyor. Aleksandar Stanojevic'in raporu doğrultusunda yürütülen transfer planlamasında sağ kanat oyuncusu Louka Prip'in adı geçiyor. Danimarka basını en son AC Horsens'te forma giyen Prip'in Konyaspor ile anlaşmak üzere olduğunu ve 26 yaşındaki oyuncunun yurt dışında yeni macera atıldığını yazdı.

prip.png

248 MAÇTA 72 GOLE ETKİ
Louka Prip için 2.6 milyon DKK yaklaşık 10 Milyon TL'yi kabul ettiği belirtildi. Ağırlıklı olarak sağ kanat oynayan ancak sol kanat ve santrafor bölgelerinde de forma giyen Prip, AC Horsens formasıyla toplam 82 maça çıktı ve 15 gol, 6 asist yaptı. 1.82'lik oyuncu kariyerinde Aalborg BK Reserves, Ac Horsens, Hvidovre IF takımlarında oynadı ve Danimarka dışına hiç çıkmadı. Oyuncu kariyerinde 248 maçta 72 gole etki yaptı.

 Muhabir
Etiketler :