Konyaspor'dan transfer hamlesi! Süper Lig ekipleriyle yarışacak

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren lider Bucaspor 1928'in 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Enes Alıç, Süper Lig ekiplerinden Konyaspor dahil bir çok takımın radarına girdi.
Konyaspor'dan transfer hamlesi! Süper Lig ekipleriyle yarışacak

Konyaspor'da transfer gelişmesi...

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren lider Bucaspor 1928'in 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Enes Alıç, Süper Lig ekiplerinin radarına girdi. Fatih Karagümrük, Konyaspor ve Alanyaspor'un Enes için Bucaspor 1928'le temasta olduğu kaydedildi. Konyaspor'un Enes Alıç transferinde mutlu sona ulaşması için Fatih Karagümrük, Alanyaspor engelini de aşması gerekiyor.

Enes'in performansı

Sarı-lacivertlilerin altyapısından yetişip bu kulüpte profesyonel olan Enes, bu sezonun ilk yarısında 18 maça çıkıp istikrarlı bir görüntü ortaya koydu. Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Enes için iyi bir bonservis bedeli biçildiği, oyuncunun da Süper Lig'de forma giymeye sıcak baktığı kaydedildi.

Öte yandan Antalya kampını yoğun geçiren İzmir ekibinde Cuma ve Yalçın kadroya dahil edilmedi. İki oyuncunun ikinci yarı planlarından yer almadığı ifade edildi.

Konyaspor'dan transfer hamlesi! Süper Lig ekipleriyle yarışacak

Kaynak:

Etiketler :