Konyaspor'dan yer değişikliği ile ilgili resmi açıklama!

Atiker Konyaspor Kulüp Müdürü Muhammed Ak, kombinelerdeki yer değişikliği ile ilgili taraftarı rahatlatıcı açıklamalarda bulundu.
Konyaspor'dan yer değişikliği ile ilgili resmi açıklama!

Konyaspor taraftarına dün gelen mesajda kombinelerinin bulunduğu koltuklarda değişikliğe gidildiği bilgisi verilmişti. Özellikle batı alt tribünde bulunan taraftarlar bu konu hakkında gazetemize yaptıkları açıklamada, "Kulübümüz bizden habersiz yerlerimizde değişikliğe gitmiş. 2 sezondur 22 kişi grup halinde aynı yerde maçlarımızı izliyoruz. Bu sezon Beşiktaş maçını da aynı yerlerden takip ettik. Fakat dün gelen mesajda yerlerimizin değiştiğini öğrendik. Bütün arkadaşlarımız farklı koltuklara dağıtılmış" ifadesini kullanmıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Atiker Konyaspor Kulüp Müdürü Muhammed Ak kombinelerdeki değişikliğin UEFA'dan gelen 'nokta talep' üzerine yapıldığını ve bu değişikliğin yalnızca Avrupa maçlarında geçerli olacağını ifade etti. Kombine sahiplerinin Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında yine eski yerlerinde maçları takip edebileceklerini belirten Muhammed Ak, taraftarların mağduriyet yaşamaması için sezon içinde ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ