Konyasporlu Ahmet Çalık için taziye mesajları

Futbolcunun vefatı nedeniyle Konya Valiliği, Konyaspor Kulübü, Konya Büyükşehir Belediyesi ve TSYD Konya Şubesi tarafından taziye mesajları paylaşıldı
Konyasporlu Ahmet Çalık için taziye mesajları

KONYA (AA) - Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık için Konya Valiliği, Konyaspor Kulübü, Konya Büyükşehir Belediyesi ve TSYD Konya Şubesi tarafından taziye mesajları yayımlandı.

Konya Valiliğinin sosyal medya hesabından, "Konyaspor'umuzun ve milli takımımızın başarılı futbolcusu Ahmet Çalık'ın elim bir trafik kazası sonucu vefatının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ahmet kardeşimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Konyaspor camiasına ve şehrimize başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun." mesajı paylaşıldı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaptığı açıklamada, "Saha içi ve dışında örnek bir arkadaşımız, Konyasporlu futbolcumuz Ahmet Çalık'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullanırken, Konyaspor Kulübünün sosyal medya hesabından da "Konyaspor'umuza geldiği ilk günden bu yana taraftarımızın ve şehrimizin sevgisini kazanan futbolcumuz Ahmet Çalık'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta futbolcumuz Ahmet Çalık'ın ailesi olmak üzere hepimizin başı sağ olsun." paylaşımında bulunuldu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ise yayımladığı taziye mesajında, "Beyefendi kişiliğiyle tüm futbolseverler tarafından sevilen bir isim olan Ahmet Çalık'ın elim bir kaza sonucu hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Başarılı performansıyla özellikle Konyasporlu taraftarların gönlünde taht kuran Ahmet Çalık kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Konyaspor'umuza ve Türk futboluna gönül verenlere başsağlığı diliyoruz." görüşlerine yer verdi.


Kaynak:

Etiketler :