Konyasporlu Bardhi'nin Dünya Kupası hayali sona erdi

Konyaspor'un Kuzey Makedonyalı yıldızı Enis Bardhi, 2026 FIFA Dünya Kupası yolunda büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Play-off yarı finalinde Danimarka’ya konuk olan Kuzey Makedonya, sahadan 4-0’lık ağır bir yenilgiyle ayrılarak turnuvaya veda etti. 

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken, ikinci yarıda etkili olan Danimarka; Mikkel Damsgaard, Gustav Isaksen (2) ve Christian Nörgaard’ın golleriyle farklı sonuca ulaştı. Bu galibiyetin ardından Danimarka, finalde Çekya’nın rakibi oldu. 

Mücadeleye ilk 11’de başlayan ve takım kaptanlığını üstlenen Enis Bardhi, 90 dakika sahada kaldı. Ancak Kuzey Makedonya, maç boyunca hücumda etkisiz bir görüntü sergileyerek isabetli şut bulamadı. 

SAMSUNSPOR HAZIRLIKLARINA KATILMASI BEKLENİYOR

Milli görevini tamamlayan Bardhi’nin Konya’ya dönerek Samsunspor karşılaşmasının hazırlıklarına katılması bekleniyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme