Konyasporlu Diouf beklentileri çok aştı!

Konyaspor 2022-2023 sezonunda(birinci ve ikinci dönemler dahil) 25 futbolcu ile transferde el sıkıştı. Yeşil beyazlıların sezona başlarken son transfer olarak takıma kazandırılan Mame Diouf, beklenti olarak diğer tüm futbolcuları geride bıraktı ve takıma adına 9 gol, 2 asist ile en skoreri olmayı başardı.
Konyasporlu Diouf beklentileri çok aştı!

Konyaspor'da 2022-2023 sezonun birinci transfer döneminde son imza Mame Diouf'a atılmıştı. Senegalli golcü 35 yaşında olmasına rağmen, Hatayspor'daki performansı ve ligi tanıması nedeniyle yeşil beyazlılarda opsiyon olarak düşünülmüş ve sezona girerken en son takıma Diouf katılmıştı. Mame takıma katıldığında Sokol Cikaleshi'nin transferi gündemdeydi ve Mame 3. forvet olarak imza atmıştı.

mame.jpgTAKIMININ EN SKORERİ

Takımda birinci forvet pozisyonunda Muhammet Demir bulunurken, Uche Ikpeazu teknik heyet tarafından deneniyordu. Mame Diouf'un parlaması ise 11. haftadaki Adana Demirspor maçıyla oldu. 99 numaralı oyuncu ilk defa çıktığı maç kadrosunda golünü atmış ve formayı almıştı. Mame daha sonra takımının değişilmezi oldu. Opsiyon olarak düşünülerek transfer edilen Diouf, takımında gol kralı oldu.

 Muhabir
Etiketler :