Konyasporlu eski yöneticiden Akçay'a yanıt geldi! "Açıklamayı görünce çok şaşırdım"

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Atiker Konyaspor'dan ayrılırken oyuncu performans verilerini sildiğine yönelik teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'dan iddia ortaya atılmıştı. Bu iddiayı Konyaspor eski yöneticisi Celalettin Çakıcı yalanladı
Konyasporlu eski yöneticiden Akçay'a yanıt geldi! "Açıklamayı görünce çok şaşırdım"

Aykut Kocaman'ın ardından Konyaspor'da göreve getirilen Mustafa Reşit Akçay, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Akçay, 'Aykut Kocaman'dan sonra Konyaspor'a gittiğimde tüm veriler alınmıştı' dedi. Fenerbahçe'de ortalığı karıştıran Aykut Kocaman'ın analiz ekibi ve yardımcılarının var olan antrenman verilerini sildiği iddiasının ardından eski Konyaspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay da bir açıklama yaptı. A Spor'daki programa yorumlarıyla katılan Akçay, Trabzonspor'un eski futbolcusu Selahattin Kınalı'ya gönderdiği mesajda ''Aykut Kocaman'dan sonra Konyaspor'a gittiğimde tüm veriler alınmıştı'' ifadelerini kullandı.

manset-006.jpg

ÇAKICI, ESKİ HOCASINI YALANLADI
Radyo Spor'a konuşan Konyaspor eski yöneticisi Celalettin Çakıcı ise Akçay’ı yalanladı. Çakıcı, ‘Mustafa Reşit Akçay'ın açıklamasına çok şaşırdım. Böyle bir şeyin olması söz konusu değil. Aykut Kocaman ve ekibi oyuncuların performansı artırmak için aletler almıştı ve sonrasında bu aletler kulüpte kaldı. Verilerin silinme durumu söz konusu değil. Çünkü o dönem Aykut Kocaman'dan kalan veriler bizim kulüp tarafından görevlendirdiğimiz arkadaşta da vardı. Aykut Kocaman ve ekibinin kulüp bünyesinde kazandırdığı aletleri Sergen Yalçın da kullandı. Aykut Kocaman'ın ekibi saygın insanlardan oluşuyor. Aykut Hoca'ya zarar vermek isteyeceklerini düşünmüyorum. Mustafa Reşit Akçay bana bu konuyu anlatmadı’ dedi.