Konyasporlu futbolculardan taraftarlarına büyük sürpriz!

Yeşil beyaza gönül vermiş minik taraftarlara Konyasporlu futbolculardan büyük sürpriz. Hayranı oldukları futbolcuları karşısında gören çocuklar çok mutlu oldular ve futbolculara teşekkür ettiler.
Konyasporlu futbolculardan taraftarlarına büyük sürpriz!

Konyaspor'un başarılı oyuncuları Soner Dikmen, İbrahim Sehic ve Guilherme Sitya Konyaspor'a gönül veren taraftarların hayallerini gerçekleştirmek için küçük taraftarların evlerine gitti, fotoğraf çektirdi ve sohbet ettiler.

Çocuklar karşılarında yeşil beyazlı futbolcuları görünce oldukça şaşırırken Kaptan İbrahim Sehic, "Taraftarlarımızın evinde olmak oldukça güzel etkinlik. Çocukların çok saf kalpleri oluyor. İyi niyetli seviyorlar. Güzel sürpriz" dedi.

ibrahim-sehic.jpg

Odaları tamamen yeşil beyazlı olan bir taraftar, "Konyaspor maçında tüylerim diken diken oluyor, çok heyecanlanıyorum. Babamı odamızı tamamen yeşil beyaz olmasını ben istedim. Çok güzel oldu" dedi.

soner-dikmen.jpg

Soner Dikmen ise bir taraftara, "Çocuklar bizi görünce nutku tutuldu, çok heyecanlandılar" diye konuştu. Guilherme Sitya ise kendisini çok seven bir taraftarın ona ilgisini görünce mutlu oldu ve teşekkür etti.

guilherme-sitya.jpg

 Muhabir
Etiketler :