Konyasporlu Pozeulo'dan hakem ve geleceği ile ilgili açıklamalar

Konyaspor'un İspanyol yıldızı Alejandro Pozelo İspanyol Diario As Gazetesine Konyaspor'a gelişi, hakemler ve geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Konyasporlu Pozeulo'dan hakem ve geleceği ile ilgili açıklamalar

Konyaspor'a gelmeden önce uzun bir süre oynamadığı dile getiren Alejandro Pozuelo, " İlk başta benim için zordu çünkü Ekim ayından beri oynamıyordum. Bir futbolcuda çok şey gösterir. İlk haftalarda depremle birlikte bir erteleme dönemi oldu ve mini sezon öncesi olarak kullandım. Ancak ilk oyunların maliyeti. Türkiye ligi çok fiziksel. Merkez savunmacılar orada çok agresif, orta saha arayışı içinde sahanın ortasına çok çıkıyorlar" diye konuştu.

pozeulo-1.jpg

Pozuelo hakemlerin büyük takımlara karşı toleranslı davrandığını belirten Matador oyuncu, "Beşiktaş'a karşı son maçı bitirdik. Beni İstanbul'da yakaladığı için doğruca eve gidebildim. Garip bir maçtı. Bizim için iki gol attılar. Böyle bir alanda, bu dezavantajla kürek çekmek zor ama berabere kaldık ve 2-3 kazandım. Ve işte... gerçek şu ki, Türkiye'deki hakemler çok sade ve büyük takımlara aitler" dedi.

pozuelo-2-001.jpg

Geleceği ile ilgili gelen soruya Pozeulo, "Ben her zaman bir dünya gezgini oldum. Bir otelde 4 ay yaşamak zor bir durum oldu. Konyaspor'daki durumun menajerimin işi. Bir ekibiz. Ben işimi olabildiğince iyi yapmaya çalıştım" ifadelerine yer verdi.

 Muhabir
Etiketler :