Konyasporlu Selim Ay'dan örnek davranış

Beşiktaşlı Umut Nayir ve Ankaragücü forması giyen İlhan Parlak, Fenerbahçeli file bekçisi Altay Bayındır'ın corona virüsü salgınına karşı kendilerine yaptığı '1000 aileye erzak yardımı' çağrısına yanıt verdi. İlhan Parlak Konyasporlu Selim Ay'a çağrıda bulundu.
Konyasporlu Selim Ay'dan örnek davranış

Fenerbahçe'nin 21 yaşındaki genç file bekçisi Altay Bayındır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla 'EvdekalTürkiye' akımı kapsamında 1000 aileye erzak yardımı yapmış ve Umut Nayir ile İlhan Parlak'a destek çağrısında bulunmuştu.

İki yıldızdan da Bayındır'a yanıt gecikmedi. Önce Umut Nayir, sosyal medya hesabından "Bu hassas düşüncen ve nazik davetin için teşekkürler kardeşim.Davetini kabul ediyorum ve ben de bu zorlu süreçte ihtiyaç sahibi 1000 ailenin erzak ihtiyacını karşılıyorum." ifadelerini kullandı ve Furkan Soyalp ile Mert Çetin'i akıma davet etti.

ilhan-parlak.png

Daha sonra ise İlhan Parlak, "Böyle zorlu bir süreçte bu güzel düşüncen için teşekkürler kardeşim. Davetini kabul ediyorum ve ben de 1000 ailenin erzak ihtiyacını karşılıyorum. Gün birlik beraberlik günü" ifadelerini kullanarak Konyasporlu Selim Ay'a davet gönderdi.

Selim Ay'dan cevap gecikmedi

İlhan Parlak'ın davetine cevap veren Konyasporlu Selim Ay, Varım İlhan Abi! Bu günleri birbirimizin yaralarına, acılarına, ihtiyaçlarına destek vererek atlatacağız. Valiliğimizle görüşerek Konya’da salgın nedeniyle zor durumda kalan ailelere gıda yardımında bulunmak suretiyle kampanyaya katılıyorum.#evdekaltürkiye notunu paylaştı.

selim-ay.JPG

Selim'in bu paylaşımı Konyaspor taraftarlarından ve spor camiasından takdir topladı.