Konyasporlu Soner Dikmen'den kritik goller

Arabamcom Konyaspor’un Ümraniyespor deplasmanında son saniyelere girilirken attığı golle yeşil beyazlılara can suyu veren Soner Dikmen, Galatasaray maçı sonrası bu sezon ikinci kritik golü rakip ağlara gönderdi.
Konyasporlu Soner Dikmen'den kritik goller

Konyaspor’un yeni golcüsü Soner Dikmen. Yeşil beyazlılarda bu sezon ikinci yarı attığı gollerle takımına hayat veren Dikmen, Galatasaray filelerini havalandırarak 61 gün sonra Konyaspor’un ligdeki ilk golünü kaydetmiş, maça beraberliği getirmişti. 14 numaralı oyuncu hafta sonu oynanan maçta ise dakikalar 90+7’i gösterdiğinde sahaya tekrar çıktı. Dikmen Ahmet Oğuz’un ortasında kafayı vurdu.

site-001.jpg

ÜMRANİYESPOR’U YIKTI
Soner Dikmen’in golü rakibinin gardını düşürürken, son 4 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Konyaspor’a da moral verdi. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic özellikle ikinci yarı oyuncusunu ileri göndererek saha içinde ona daha fazla gol imkanı tanıyor. Diğer yandan Dikmen’in golü konuk Ümraniyespor’un 2022-23’te sezonunda yediği en geç gol olarak kayıtlara geçti. Soner Dikmen 2 gol, 1 asistle oynuyor.

 Muhabir
Etiketler :