Konyasporlu Soner'den açıklamalar

Konyaspor'un başarılı ismi Soner Dikmen, Rizespor maçını değerlendirdi. Dikmen, Milli Takım ve 6 numara ile ilgili sorulara cevap verdi.
Konyasporlu Soner'den açıklamalar

Soner Dikmen Rizespor maçı ile ilgili, “Lige iyi başlangıç yapan bir takıma karşı mücadele edeceğiz. İyi bir teknik adamları var. Ancak maçı kazanmak istiyoruz. Başakşehir galibiyeti bize moral verdi. Geçen sezon goller atmıştım. Bu sezon yeni başladı. Yeniden goller atmak istiyorum. Ancak kafamda bir hedef yok” dedi. Soner 6 numara giymesi ile ilgili “Açıkçası 6 numaranın bana yakışacağını düşünüyorum. Sadece Konyaspor’da değil gittiğimde her yerde bu numarayı taşımak istiyorum” dedi.

soner-iddiali-konustu-1-001.jpg

"BAŞARISIZLIK ORTADA"
Konyaspor’un tecrübeli ismi Soner Dikmen Milli Takım’dan teklif bekliyor musunuz sorusuna cevap verdi. Soner, beklentisinin azaldığını belirterek, “Konyaspor’a geldiğim ilk sezon Milli Takım için beklentim vardı. Bu işler beklenti ile olmuyor. Sonuçta karar merci hocalar var. Üst düzey yöneticiler var. Artık kimin elindeyse. Çok da konuşmak doğru değil. Sonuçta başarısızlıkta ortada aslında. Şu anda bir şey söylemek doğru olmaz” diyerek Milli Takım ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.

sonerden-milli-takim-aciklamasi-001.jpg

 Muhabir
Etiketler :