Konyasporlu Uğurcan hedefini söyledi!

Konyaspor'un bu sezon birçok mevkisinde oynayan ve adeta jokeri görevini üstlenen Uğurcan Yazğılı açıklamalarda bulundu.
Konyasporlu Uğurcan hedefini söyledi!

Konyaspor'un bu sezon birçok mevkisinde oynayan ve adeta jokeri görevini üstlenen Uğurcan Yazğılı açıklamalarda bulundu. Şanssız puan kayıplarından bahseden Uğurcan, “Yaşadığımız şansızlıklar var. Kötü gidişatımız vardı, onu pozitife çevirdik. Yeni hocamız ile iyi bir ivme yakaladık. Son zamanlarda performansımızın da arttığının farkındayız ama bunun yetmeyeceğinin de farkındayız. Üstüne çıkmamız gerekiyor. Son haftalarda şanssız şekilde puanlar bıraktık. Kazanabileceğimiz maçları berabere bitirdik"

ugurcan-1.jpg

"AVRUPA'YA GİTMEK İSTİYORUZ"

Uğurcan Avrupa hedefleri olduklarını belirterek," Taraftarlarımızın desteği ile bizim de performansımız arttı. Önümüzde Trabzon maçı var. Yine taraftarlarımızın desteği ile galip gelerek alt sıralardan uzaklaşmak istiyoruz. Bu sezonu en iyi şekilde, en iyi yerde bitirip inşallah Konyaspor’u önümüzdeki sezon hak ettiği yerlere, Avrupa’ya götürme hedefinde olacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak:İHA

Etiketler :