Konyasporlu yıldızlar sahne alıyor!

Konyasporlu oyuncular İbrahim Sehic ve Amir Hadziahmetovic’in forma giydiği Bosna Herkes Milli Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta bu akşam son maçında Romanya ile kozlarını paylaşacak. Saat 21.45’te başlayacak zorlu karşılaşmayı FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler yönetecek.
Konyasporlu yıldızlar sahne alıyor!

Konyasporlu oyuncular İbrahim Sehic ve Amir Hadziahmetovic’in forma giydiği Bosna Herkes milli takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta bu akşam son maçında Romanya ile kozlarını paylaşacak. Saat 21.45’te başlayacak zorlu karşılaşmayı FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Teknik Direktör Ivaylo Petev idaresindeki Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup’ta 6. ve son maçında 4 puanı bulunan Romanya’ya konuk olacak.

Konyaspor’un başarılı file bekçisi İbrahim Sehic ve orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic’in de yer aldığı Bosna Hersek milli takımı, 5 maç sonunda topladığı 11 puanla grubu lider bitirmeyi garantiledi ve A Ligi’ne yükselmeyi başardı.

Son oynanan Karadağ maçını 1-0 kazanan sarı-mavili takımda, İbrahim Sehic ile Amir Hadziahmetovic 90’ar dakika sahada kaldılar.

Yılmaz Çelik-YENİ HABER