Konyaspor’un 16.Avrupa maçı

UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında yarın Lihtenştayn’ın Vaduz takımını konuk edecek olan arabam.com Konyaspor, Avrupa kupalarında 16.resmi karşılaşmasına çıkacak.
Konyaspor’un 16.Avrupa maçı

UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında yarın Lihtenştayn’ın Vaduz takımını konuk edecek olan arabamcom Konyaspor, Avrupa kupalarında 16.resmi karşılaşmasına çıkacak.

Yeşil-beyazlı ekip, Avrupa kupalarında oynadığı 15 müsabakada 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşadı. Bu maçlarda rakip fileleri 12 kez havalandıran Konyaspor, kalesinde ise 19 gol gördü. Kulüp tarihinde ilk kez bu platformda boy gösteren Konyaspor, geçen sezon topladığı 68 puanla Süper Lig’i 3.sırada tamamlayarak 2. ön eleme turunda BATE Borisov ile eşleşen ve rakibini toplam 5-0 mağlup ederek 3.turda Vaduz’un rakibi oldu. 3.turda ilk maçta Lihtenştayn ekibi ile 1-1 berabere kalan İlhan Palut idaresindeki Anadolu Kartalı, Vaduz engelini taraftarı önünde aşması durumunda Play-Off’ta Nefti Bakü-Rapid Wien eşleşmesinin galibiyle kozlarını paylaşacak.

Yılmaz Çelik-YENİ HABER