Konyaspor’un Aralık’ta 6 maçı var

İttifak Holding Konyaspor için Aralık Ayı yoğun geçecek. Süper Lig'de 5, Türkiye Kupası'nda da 1 maça çıkacak olan yeşil beyazlılar, bu karşılaşmalardan en iyi sonuçlarla dönmeyi hedefliyor.
Konyaspor’un Aralık’ta 6 maçı var

Süper Lig’in 11. haftasında sahasında 5 Aralık Cumartesi günü Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la karşılaşacak İttifak Holding Konyaspor’u Aralık ayında yoğun bir maç trafiği bekliyor.  Bu karşılaşmanın ardından 12 Aralık Cumartesi günü 12. hafta maçında MKE Ankaragücü deplasmanına gidecek olan yeşil beyazlılar daha sonra kupa mesaisine çıkacak. Hafta içi maçında Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur müsabakasında 17 Aralık Perşembe günü sahasında Altınordu’yu konuk edecek olan Anadolu Kartalı, daha sonra tekrar lige dönecek.

4 GÜNDE 2 KARŞILAŞMA

Kupa maçının hemen ardından Süper Lig 13. hafta maçında 21 Aralık Pazartesi günü sahasında Sivasspor’la karşılaşacak olan yeşil beyazlılar, dinlenemeden ligde bir maça daha çıkacak. Bu sezon ligdeki takım sayısının fazla olması sebebiyle hafta içi de maç yapacak olan Konyaspor, 14. hafta maçında 24 Aralık Perşembe günü deplasmanda Kayserispor’un konuğu olacak. İttifak Holding Konyaspor’un bu ay içindeki son maçı, ligin 15. haftasında iç sahada oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşması olacak. Bu mücadele de 28 Aralık Pazartesi günü yapılacak.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ