Konyaspor'un bir hedefi kaldı!

Süper Lig’de puan durumunda ligi altıncı bitirmenin planlarını yapan Konyaspor, kasasına 3.3 milyon lira koyabilmesi için iki maçta 6 puan çıkartması, Trabzonspor’un ise en fazla 1 puan alması gerekiyor. Konyaspor’un ilk altıda bitirme olasılığını Sivas deplasmanında zor duruma bıraktı.
Konyaspor'un bir hedefi kaldı!

Spor Toto Süper Lig’de Karagümrük ile son iç saha maçına çıkacak olan Konyaspor’da sezonu ilk altıda bitirmenin planları yapılıyor. Deplasmanda alınan galibiyetlerle puan durumunu iyileştiren yeşil beyazlılar Sivas’taki puan kaybı unutmuyor. Yeşil beyazlıların deplasmanda Sivas’a takılması, Trabzonspor’un ise Giresun’da aldığı galibiyet sonrası Konyaspor’un ilk altı hedefi zora girmiş gözüyor.

tek-hedef-kaldi-002.jpg

PUAN FARKI 5
Anadolu Kartalı son iki maçından 6 puan çıkartarak, Trabzonspor’un puan kayıplarını bekleyecek. Konyaspor’un 49, bordo mavililerin 54 puanı var. Yeşil beyazlılar ligi altıncı sırada bitirmesi durumunda 3.3 milyon lira kazanacak. Konyaspor’un sıralamaya girmesi için Trabzonspor’un 2 maçta en fazla 1 puan, yeşil beyazlıların ise 6 puan alarak ikili averajda rakibini geçmesini bekleyecek.

 Muhabir
Etiketler :