Konyaspor’un Boşnaklarına milli davet

İttifak Holding Konyaspor'un performansıyla göz dolduran Bosna Hersekli oyuncularından kaleci İbrahim Sehic ve futbolcular Amir Hadziahmetovic ile Deni Milosevic, Bosna Hersek A Milli futbol takımının ekim ayında oynayacağı maçlarının aday kadrosuna davet edildi.
Konyaspor’un Boşnaklarına milli davet

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Dusan Bajevic, UEFA Uluslar A Ligi'nde Hollanda ve Polonya, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) play-off yarı finalinde ise Kuzey İrlanda ile oynayacakları maçların aday kadrosunu açıkladı. Bosna Hersek Futbol Federasyonunun resmi internet sitesinden paylaşılan 30 kişilik aday kadroda, Konyaspor'un Boşnak oyuncularından İbrahim Sehic, Amir Hadziahmetovic ve Deni Milosevic de davet edilen isimler arasında yer aldı. Öte yandan yeşil beyazlıların diğer Boşnak oyuncusu Marin Anicic, Konyaspor'un bu sezonki ilk maçında Gençlerbirliği karşısında yaşadığı ağır sakatlık sonrası tedavi için ülkesine dönmüştü.

milosevic-amir.jpg

TÜRKİYE'DEN 6 FUTBOLCU

Bosna Hersek'in kadroya davet ettiği 30 futbolcunun 6'sı Türk takımlarında forma giyiyor. Konyasporlu 3 futbolcunun dışında Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir forması giyen Edin Visca, Kasımpaşa forması giyen Haris Hajradinovic ve Fatih Karagümrük formasını terleten Ervin Zukanovic de aday kadroya davet edilen isimler arasında yer aldı. Sahasında 8 Ekim'de Kuzey İrlanda'yı, 11 Ekim'de ise Hollanda'yı konuk eden Bosna Hersek, 14 Ekim'de ise Polonya ile deplasmanda karşılaşacak.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ