Konyaspor'un Çağdaş Atan ile galibiyet hasreti sürüyor

Trendyol Süper Lig'de Konyaspor, sahasında konuk ettiği Eyüpspor ile 1-1 berabere kaldı. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan mücadelede yeşil-beyazlılara 1 puanı getiren gol 90+5. dakikada Muleka'dan geldi.

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Konyaspor oldu. Yeşil-beyazlılar ilk yarıda Muleka, Umut Nayir, Deniz Türüç ve Morten Bjorlo ile önemli fırsatlar yakaladı. Hem savunma müdahaleleri hem de kaleci Jankat Konyaspor’un gol sevinci yaşamasına izin vermedi.

OFSAYT VE FAULLER GEÇİT VERMEDİ

Bjorlo ve Deniz Türüç’ün ağlarla buluşturduğu toplar ise faul ve ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı.

Eyüpspor, ilk yarıda daha çok duran toplarla etkili olmaya çalışırken, Metehan’ın uzaktan şutu ve Pintor’un denemesiyle tehlike yarattı. İlk 45 dakika golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Eyüpspor, dakika 50’de Metehan’ın golüyle öne geçti. 23 yaşındaki oyuncu, Süper Lig kariyerindeki ilk golünü Konyaspor’a karşı kaydetti. Golün ardından Konyaspor oyunu rakip yarı sahaya yıktı ancak sonuç değişmedi.

UZATMALARDA GELEN HAYAT ÖPÜCÜĞÜ

Golden sonra baskısını artıran Konyaspor, yaptığı oyuncu değişiklikleriyle oyunu rakip yarı sahaya yıktı. Yeşil-beyazlıların aradığı gol ise uzatma dakikalarında geldi. 90+5. dakikada Muleka, ceza sahası içinde bulduğu fırsatı gole çevirerek takımını mağlubiyetten kurtardı.

Bakmadan Geçme