Konyaspor'un çok yönlü transferi!

Yeşil beyazlıların Jens Jönsson'dan sonraki ikinci Danimarkalı oyuncusu olan 26 yaşındaki oyuncu ofanstaki etkinliği ile Aleksandar Stanojevic'in elini rahatlatacak. Konyaspor'un yeni 11 numarası analiz haberde.
Konyaspor'un çok yönlü transferi!

Konyaspor'un yeni transferi Louka Prip. Yeşil beyazlıların Jens Jönsson'dan sonraki ikinci Danimarkalı oyuncusu olan 26 yaşındaki oyuncu ofanstaki etkinliği ile Aleksandar Stanojevic'in elini rahatlatacak. Prip kariyerinde ağırlıklı olarak sağ kanat oynamasına karşın (71) sol kanat (61) santrafor (25) ve 10 numara pozisyonunda (15) da görev aldı. Tecrübeli Hoca 11 numarasını sağ kanatta düşünüyor.

louka.jpg
İLK KEZ YURT DIŞINDA
Louka Aalborg'ta toplam 78 maça çıktı ve 20 gol, 12 asist katkısı yaptı. 18 formalı oyuncu kariyerinin zirvesini AC Horsens ile yaptı. 82 maçta 15 gol, 6 asist yaptı. Louka 2023-2024 sezonunda takımında 3 maça çıktı ve 3 asiste imza attı. İlk antrenmanına çıkan Danimarkalı oyuncu ülkesinde yeni sezonun ilk maçlarında oynamıştı. Diğer yandan Konyaspor'un 26 yaşındaki futbolcusu ilk defa yurt dışına çıktı.

 Muhabir
Etiketler :