Konyaspor'un en kötü ilk yarısı!

Anadolu Kartalı için kritik önemi sahip olan Sivasspor maçında maç sonucu kadar takımın oyunu kafaları karıştırdı. İlk yarıda hiç isabetli şut çekemeyen Konyaspor, 15. Haftanın en az şut çeken takımı oldu. Keleş ise umutlu mesaj verdi.
Konyaspor'un en kötü ilk yarısı!

15. Haftada sahasında Sivasspor’a kaybeden Konyaspor’da maç skorunun yanı sıra gösterilen performansta da düşündürdü. Anadolu Kartalı 15. Haftanın en az isabetli şut çeken takımı oldu. Yeşil beyazlılar Beşiktaş ile birlikte 1 isabetli şut ile karşılaşmayı tamamladı. Özellikle Konyaspor’un ilk yarı oyunu geçtiğimiz haftaların çok altında kaldı. İlk 45 dakikada 3 şut çekildi, hiçbir şut kaleyi bulmadı.

en-kotu-ilk-yari-1.jpg


EN KÖTÜ İLK YARI

Konyaspor, Hakan Keleş yönetiminde çıktığı ilk maç olan A.Demirspor müsabakasında 3-0 yenilmesine karşın ilk yarıda 7 şut çekmiş, 2 isabetli şut çekmişti. Ligin ilk 20 dakika itibariyle en çok gol atan takımlarından birisi olan Sivasspor’a karşı 15. Dakikada geriye düşen Anadolu Kartalı, uzatmalar dahil 80 dakika beraberlik golü aramıştı. Keleş, maç sonu “Bunun da üstesinden geleceğiz” dedi.

 Muhabir
Etiketler :