Konyaspor'un eski CEO'su Mustafa Göksu ilk kez konuştu!

Konyaspor'un eski CEO'su Mustafa Göksu ayrılığı sonrası ilk kez konuştu.
Konyaspor'un eski CEO'su Mustafa Göksu ilk kez konuştu!

Konyaspor'un önceki döneminde yer alan eski CEO Mustafa Göksu sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı. Göksu, nasıl ayrıldığını belirtti, "Konyaspor dönemimde ilk sezon tüm takım içine yönelik provokasyonlara rağmen 3. olmuştuk. Zorlu geçen 2. sezon etliekmekçide müdürlük yapan Yunus isimli şahıs (sosyal medya organizasyonları ondan sorulur) iki dostuma 'ben 1.5 yıldır takımın kötü gitmesini bekliyordum' diyor. Konyasporlu görünen ama her şeyi deneyen bu tiplerden biri de Ekrem Coşkun. Taraftar grubunun ofisinin silahlı kişilerce basılmasını tv'de canlı yayında anlatmıştım ama bir savcı, emniyet müdürü vs kimse 'gel buraya nedir olay' demedi. Konya'da bunu da çok iyi anladım"

Göksu şöyle devam etti, "O günlerde teknik direktöründen futbolcusuna her şeye saldırarak takımın balansını bozan adamlar kimse tarafından eleştirilmedi. Çünkü kimse provakörlerle ilgilenmiyor, aksine olayın parçası oluveriyor. Ekrem Coşkun ve şebekesi Konya emniyeti tarafından bence zaten biliniyor. Uzun süredir Konyaspor'u ele geçirmeye çalışan çetelere karşı ben geçen sezon sonu pes ederek istifa ettim. Çünkü, kimse böyle bir savaşı tek başına veremez ve kazanamaz. Konu araştırılacaksa anca Ankara ya da İstanbul emniyeti bu konuyu aydınlatır"

Mustafa Göksu, İlhan Palut'un ayrılığıyla ilgili, "İlhan hocayla yol ayrılımına gelinmesinden sezon içi yaşanan tüm krizlere kadar her işin içinde bu tipler vardı. Olan elbette takıma oluyor. Kongre üyelerinin de bu konuda sağduyulu olduğunu gözlemleyemedim ne yazık ki. Çok daha fazlası var ama her fırsatta provoke edilip sosyal medyadan hakaret eden arkadaşlar biraz daha araştırmacı olmalı. Konyaspor son 5 başkanını yönetimini benzeri işlerle harcattı. Ilhan hocanın gönderileceğini o sabah başkan yardımcımın ofisinde ögrendim. Olayın evveliyatı var ve yine mevzuu arkadaşlar konunun içinde. Spor eğlencedir ama bu eğlenceyi elimizden çalmak icin çabalayanlardan bir zahmet uzak duralım. Son söz:Birazdan bu twit dizinini birazdan linçlemeye başlar ekipleri. Herkese sağlıklı günler..."

Göksu yeni yönetimle ilgili, "Yazmayı unuttum; yeni yönetime sahip çıkalım çünkü Konyasporlu görünen çeteler bu arkadaşlara da aynısını yapacak"

 Muhabir
Etiketler :