Konyaspor'un eski golcüsüne bir talip daha

Konyaspor’da geçen sezon başarılı bir sezon geçiren Mame Diouf, yeşil beyazlılarla 2022-2023 sezonunda deplasmanda attığı gollerle takımın skoreri olmayı başarmıştı. Senagalli golcü için son olarak 1. Lig temsilcisi Göztepe’nin transferde talip olduğu ortaya çıktı.
Konyaspor'un eski golcüsüne bir talip daha

Konyaspor’da geçen sezon başarılı bir sezon geçiren Mame Diouf, yeşil beyazlılarla 2022-2023 sezonunda deplasmanda attığı gollerle takımın skoreri olmayı başarmıştı. Konyaspor ile sözleşmesi sona eren Senagalli golcü için son olarak 1. Lig temsilcisi Göztepe’nin transferde talip olduğu ortaya çıktı. Güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı kırmızılılar, deneyimli golcüyü kadrosunda istiyor.

mame-diouf.jpg

Kariyerinde bir dönem Manchester United’ta da oynayan Senegalli 35 yaşındaki yıldız Diouf, Süper Lig’de Hatayspor formasıyla 2020-2021’de 19 gol, 2021-2022’de 12 gol, geçen sezon Konyaspor formasıyla ise 9 gol atmayı başardı. Anlaşma sağlanması durumunda oyuncu İtalya kampına katılacak.Mame ile belli bir aşamaya gelen Göztepe ücrette anlaşırsa imza gelecek.

 Muhabir
Etiketler :