Konyaspor'un fikstür avantajı

Futbol Federasyonu 24-25 ve 26. hafta maçları ile ertelenen müsabakaların takvimini açıkladı. Konyaspor 28 günde 3 maça çıkacak sadece 1 kere deplasmanda oynayacak.
Konyaspor'un fikstür avantajı

Türkiye Futbol Federasyonu 24-25 ve 26. haftanın maçları ile ertelenen müsabakaların takvimini açıkladı. Buna göre Konyaspor'un fikstür avantajı doğuyor. Yeşil beyazlılar ilk maçına 25 Şubat tarihinde Kadıköy'de çıkacak. Konyaspor İstanbul deplasmanı dışında ilk 3 haftada başka deplasmanı yok. Anadolu Kartalı Fenerbahçe maçı sonrası 24. hafta maçında 5 Mart tarihinde Bitexen Giresunspor'u Medaş Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda ağırlayacak. Karşılaşma 16.00'da oynanacak.

fiksturr.png

25. haftayı bay geçecek olan Arabamcom Konyaspor 26. haftada yine içeride oynayacak. Rakip lider Galatasaray olacak. 17 Mart Cuma günü oynanacak mücadele saat 20.00.'da. Galibiyete ihtiyacı olan Çift Başlı Kartal 28 günde 3 karşılaşmaya çıkacak ve 2'si evinde olacak. Diğer yandan Konyaspor 21 Şubat Salı günü 15.00'de Afyonspor ile gelirleri depremzedelere gönderilecek dostluk maçına çıkacak.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :