Konyaspor'un fikstürü belirsiz

Konyaspor’un ilk maçının Hatayspor olması fikstürde yeni değişiklik olması anlamına geliyor. TFF’den açıklama bekleniyor.
Konyaspor'un fikstürü belirsiz

Türkiye Futbol Federasyonu deprem nedeniyle ligleri 1 hafta ileri tarihte oynanmasına karar verdi. Fenerbahçe maçını şubatın son günlerinde oynayacak olan Konyaspor’un ilk maçının Hatayspor olması fikstürde yeni değişiklik olması anlamına geliyor. TFF’den açıklama bekleniyor.

İLK MAÇ HATAYSPOR

Cumhuriyetin en büyük doğal afetlerinden bir tanesi Kahramanmaraş ve 10 ilde yaşanırken futbol müsabakaları deprem nedeniyle önce ertelendi daha sonra 1 hafta sonra oynanmasına karar verildi. Kar yağışı nedeniyle İstanbul’a gecikmeli giden Konyaspor, deprem sonrasında liglerin ertelenmesiyle şehre gelirken, TFF’nin açıkladığı fikstürde ilk müsabaka Hatayspor maçına denk geliyor.

tff.png

GİRESUNSPOR MAÇI ÖNE ÇEKİLEBİLİR
Ligde depremden en çok etkilenen takım şüphesiz Hatayspor. Bordo beyazlıların ligin geri kalanına nasıl çıkacakları, konaklayacakları yer ve maçlarını nerede oynayacakları şimdilik belirsiz. TFF’nin resmi sayfasında 19 Şubat’ta Konyaspor’un Hatayspor deplasmanı yazılırken, maçın oynanıp-oynanmayacağı ve Giresunspor maçının öne çekilmesiyle ilgili Federasyondan açıklama bekleniyor.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :