Konyaspor’un Gaziantep FK ile 11. maçı

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 27. haftasında 26 Şubat Cuma günü sahasında konuk edeceği Gaziantep FK ile tarihindeki 11. maçına çıkacak. Yeşil beyazlılar daha önceki maçlardan 4 galibiyet, 2 de beraberlik çıkarırken 4'ünden mağlubiyetle ayrıldı.
Konyaspor’un Gaziantep FK ile 11. maçı

Spor Toto Süper Lig'deki son 2 maçından 3 puanla ayrılarak moral kazanan İttifak Holding Konyaspor, düşme potasıyla arasındaki puan farkını 6'ya yükseltmişti. Sahasında Denizlispor'u, deplasmanda da Yeni Malatya'yı geçerek rahatlayan Anadolu Kartalı, bu hafta oynayacağı Gaziantep FK maçını da kazanarak alt sıralarla bağlantısını kesmeyi hedefliyor. Yeşil beyazlıların 26. hafta maçında oynayacağı Gaziantep FK karşılaşması 26 Şubat Cuma günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak. Maçın hakemi bugün belli olacak.

REKABETTE EŞİTLİK VAR

İttifak Holding Konyaspor, Gaziantep FK ile bugüne kadar toplam 10 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 4'ünden galibiyetle 2'sinden de beraberlikle ayrılan yeşil beyazlılar, 4 karşılaşmada ise sahadan yenilgiyle ayrıldı. Konuk ekibin attığı 7 gole Konyaspor 6 golle cevap verdi. İki takım arasında bu sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan müsabakayı Gaziantep FK 1-0'lık skorla kazanmıştı. İki takım arasındaki son maç ise 13 Ocak'ta Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynandı. Yeşil beyazlılar sahadan 2-1 galibiyetle ayrılarak adını üst tura yazdırmıştı.

YENİ HABER