Konyaspor'un maçtaki gol beklentisi

Konyaspor’da golcüler suskun. Yeşil beyazlıların ligdeki kritik MKE Ankaragücü’nü konuk ettiği maçta gol beklentisi çok azdı.
Konyaspor'un maçtaki gol beklentisi

Spor Toto Süper Lig 20. Hafta mücadelesinde Arabam.com Konyaspor’un MKE Ankaragücü’nü konuk ettiği mücadelede Konyaspor 0.87 gol beklentisiyle en az gol beklenen 5. Takımı olurken, konuk MKE Ankaragücü 0.39 beklentisine rağmen gol atmayı başardı.

SONDAN 5. TAKIM OLDUK
Konyaspor’da golcüler suskun. Yeşil beyazlıların ligdeki kritik MKE Ankaragücü’nü konuk ettiği maçta gol beklentisi çok azdı. Opta verisine göre 20. Haftada oynanan karşılaşmalarda gol beklentileri yayınlandı. Buna göre pozisyon, şut ve atak yoğunluğu baz alınarak ortaya çıkan XG verisinde ev sahibi Konyaspor’un gol beklentisi olarak en az gol beklenen 5. Takım oldu ve gol sesi çıkmadı

EN AZ GOL BEKLENEN TAKIMA GOL YEDİK

Bir ilginç notta deplasman ekibi adına çıktı. Sarı lacivertliler 0.39 ile haftanın en az gol beklenen takım olmasına karşın Başkent ekibi 52. Dakikada gol bularak mücadeleyi kazandı. Konyaspor gol beklenmeyen rakibine gol yedi. Veride haftanın en çok gol beklenen takımları Medipol Başakşehir, Adana Demirspor, Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor ilk sırada yer aldılar.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :