Konyaspor'un gol vaadi!

18. haftanın gol beklentileri açıklandı. Anadolu Kartalı, geride kalan haftada en çok gol pozisyonuna giren takım oldu. Yeşil beyazlılar girdiği 2.21 gol beklentisiyle2023-2024 sezonunda ilk kez gol beklentisi raporunda birinci sırada yerini aldı.
Konyaspor'un gol vaadi!

Süper Lig’de geride kalan haftada takımların gol beklentileri açıklandı. Konyaspor’un sahasında Kayserispor’u 2-0 geçtiği maç haftanın en çok gol vaat eden maçı oldu. Anadolu Kartalı girdiği 2.21 gol beklentisiyle2023-2024 sezonunda ilk kez haftanın en çok skora yaklaştığı maçı oynadı. Yeşil beyazlılar buna karşında kalesinde 1.06 rakibine gol pozisyonu vaat etti ancak Paul izin vermedi.

aw105206-15.jpg


8 MAÇ 9 GOL

Adana Demirspor ve Sivasspor maçları haricinde son maçların tümünde gol bulan Anadolu Kartalı, Hakan Keleş takımın başına geçtikten sonra ligde çıktığı 8 maçta 9 gol buldu Diğer yandan Konyaspor’un başını çektiği 18. Hafta listesinde Alanyaspor, Antalyaspor ve Gaziantep FK ilk sıraları paylaştılar. Listenin son sırasında ise Ankaragücü, İstanbulspor ve Fenerbahçe takımı bulunuyor.

 Muhabir
Etiketler :