Konyaspor’un golleri yabancı oyunculardan

İttifak Holding Konyaspor'da ilk yarısı tamamlanan Süper Lig 2020/2021 sezonunda atılan 27 golün 22'si yabancı, 5'i de yerli futbolculardan geldi. Yeşil beyazlıların ilk yarıda en golcü futbolcusu 7 golle Artem Kravets oldu.
Konyaspor’un golleri yabancı oyunculardan

Süper Lig'de 2020/2021 sezonu ilk yarısında İttifak Holding Konyaspor, rakip ağlara toplam 27 gol gönderdi. Yeşil beyazlılar, ilk yarıda çıktığı 20 maçın 14'ünde gol atma başarısı gösterdi. 14 müsabakada toplam 27 gole ulaşan yeşil beyazlıların gollerinin 22'si yabancı, 5'i de yerli futbolculardan geldi. Konyaspor'un ilk yarıdaki en skorer oyuncusu 7 golle Ukraynalı futbolcu Artem Kravets oldu. Kravets'si 4 golle Uğur Demirok izlerken, Amir Hadziahmetovic, Marko Jevtovic ve Levan Shengelia 3 gole imza attı. Nejc Skubic ve Erdon Daci sezonun ilk yarısında 2'şer gol atarken, Deni Milosevic, Sokol Cikalleshi ve Musa Çağıran da 1'er kez gol katkısı verdi.

kravets-omer-ali.jpg

KUPANIN GOLCÜSÜ HURTADO

İttifak Holding Konyaspor, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktığı 3 karşılaşmada toplam 12 gol kaydetti. Yeşil beyazlılarda yetersiz performansı sebebiyle geçtiğimiz günlerde sözleşmesi feshedilen Perulu oyuncu Paolo Hurtado, takımın kupadaki en skorer oyuncusu oldu. Konyaspor'un Türkiye Kupası'nda kaydettiği 12 gol'ün 3'ü Hurtado'dan gelirken Başakşehir'e transfer olan Ömer Ali Şahiner ve Makedon oyuncu Erdon Daci 2'şer gol attı. Samuel Eduok, Uğur Demirok, Ahmet Karademir, Deni Milosevic ve Marin Anicic de yeşil beyazlıların kupada 1'er golüne imza atan futbolcuları oldu.

ks-ga-aa-8.jpg

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ