Konyaspor'un gollerini aynı isimler atıyor

2022-23 sezonuna iyi bir giriş yaptıktan sonra devamını getiremeyen Arabamcom Konyaspor’da skorlar aynı isimlerden geliyor. Yeşil beyazlıların attığı 24 golün 15’i Mame Diouf ve Guilherme Sitya işbirliğinden.
Konyaspor'un gollerini aynı isimler atıyor

Anadolu Kartalı’nı aynı isimler sırtlıyor. Yeşil beyazlıların gol sorunu çektiği 2022-2023 sezonunda yabancı futbolcuların katkısı dikkat çekiyor.. Konyaspor’da en çok gol atan oyuncu 7 gol ile Mame Biram Diouf, Diouf 2 tane de asist yaptı. En çok gol pası veren ise 4 asistle yeşil beyazlıların dinamosu Guilherme Sitya. Sitya 2 kere de gol atarken iki oyuncu takımın gol yükünü fazlasıyla çekti.

diouf.jpgKonyaspor’un attığı 24 golün yarısından çoğu Diouf-Guilherme işbirliğinden geldi. Geri kalan golleri ise Calvo (2), Bruno Paz (1) Endri Çekici (2) ve Muhammet Demir (5) Konyaspor’un geriye kalan 2 golü ise rakip futbolcuların kendi kalesinden ters vuruşla geldi. Yeşil beyazlılar yeni transferler sonrasında gol sorununu aşmaya çalışacak. Gözler yeni transfer Mahir Emreli ve Alejandro Pozuelo’da olacak.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :