Konyaspor'un golü incelendi, Arsenal maçına benziyor!

Guilherme’nin golünde hakem doğru karar verdi. Konyaspor’un Gaziantep FK’ya attığı ilk golde Sokol Çikalleshi’nin yaptığı asiste oyuncunun ofsayttan çıktıktan sonra attığı gol yayıncı kuruluşta değerlendirildi. Hakem’in verdiği kararın doğru olduğu yorumcularca dile getirildi.
Konyaspor'un golü incelendi, Arsenal maçına benziyor!

Konyaspor’un Gaziantep FK’yı 2-0 geçtiği mücadelede atılan gol gündeme gelmişti. Kırmızı beyazlıların Teknik Direktörü Erdal Güneş, “Sokol ofsayttaydı sonra asist yaptı, Guilherme gol attı. VAR 3-4 dk bekledi. Kitapçığa mı baktılar anlamadım” diyerek yenilen golün ofsayt olduğunu belirtmişti. Yayıncı kuruluş ta Konyaspor’un a golü yorumlandı ve yeşil beyazlıların ilk golünün nizami olduğu belirtildi.

konyaspor-gol-2.jpg

ARSENAL’İN GOLÜNÜ HATIRLATTI
Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Uğur Meleke, “Bu maçın bir yıldızı var. O da hakem Abdullah Ulusarı. Sezon başından beri en güzel hareketlerden birisiydi. Sokol ofsaytta olduğunu biliyordu ve topu bırakıp arkadaşını bekledi. Arkadaşından topu aldı ve asist yaptı.2009 senesinde Arsenal’in Fenerbahçe’ye attığı golde Adebayor aynısını yaşadı ve topu bırakmıştı devamında Walcott gol attı”

konyaspor-gol-1.jpg

 Muhabir
Etiketler :