Konyaspor'un gözü bu toplantıda!

30. Haftanın PFDK sevkleri açıklanmadı. Süper Ligde son karşılaşmanın ardından 9 gün geçmesine karşın herhangi bir aksiyon alınmadı. Disiplin Kurulu’nun sevkleri her an açıklayacağı belirtilirken, 31. Haftada Trabzonspor ile oynayacak Konyaspor’da bir gözü Disiplin Kurulu’nun sevkinde olacak.
Konyaspor'un gözü bu toplantıda!

Süper Lig’in 30. Haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve maç sonrası yaşanan gelişmelerle tüm ülkenin gündemine otururken, PFDK maçtan 9 gün geçmesine karşın herhangi bir açıklama yapmadı. Disiplin Kurulu’nun Salı günü sevkleri açıklayacağına dair iddialar oluşmasına karşın son bilgilere göre Fenerbahçeli Osai Samuel’in başka bir görüntüsüne ulaşıldığı belirtildi.

gozler-bu-toplantida.jpg


1 GÖRÜNTÜ KALDI

Buna göre Samuel’in görüntüleri sonrasında salı akşamı veya çarşamba günü sevk gelmesi bekleniyor. Konyaspor’un gözü de bu toplantıda olacak. Yeşil beyazlıların 31. Haftada karşılaşacağı Trabzonspor’un da içerisinde bulunduğu 15 ismin PFDK’ya sevk olması bekleniyor. Fenerbahçe’nin rakibi Adana Demirspor da durumu yakından takip ediyor. Artık top TFF ve Disiplin Kurulunda.

 Muhabir
Etiketler :