Konyaspor'un grafiği terse döndü!

Geçtiğimiz sezon dış sahada Konya’dan daha fazla puan toplayan Anadolu Kartalı, bu sezon grafiğini terse çevirdi. Konyaspor ligin dördüncü haftasında Başakşehir’i 1-0 yenmesinin ardından çıktığı 10 karşılaşmadan galibiyet alamadı.
Konyaspor'un grafiği terse döndü!

Konyaspor deplasmanda galibiyeti unuttu. Geçtiğimiz sezon dış sahada, Konya’dan daha fazla puan toplayan Anadolu Kartalı, bu sezon grafiğini terse çevirdi. Yeşil beyazlılar ligin dördüncü haftasında Başakşehir’i 1-0 yenmesinin ardından çıktığı 10 karşılaşmadan galibiyet yüzü göremedi. Konyaspor bu maç periyodundan 5 beraberlik, 5 yenilgi ile çıktı. Gaziantep FK karşısında ise maç 1-1 sona erdi.

basaksehir.jpeg


7 DEPLASMAN MAÇI

Anadolu Kartalı ligin geride kalan haftasında 7 deplasman, 9 iç saha maçına çıkacak. İlk maç Pazar günü iç sahadaki Başakşehir mücadelesi. Konyaspor’un bundan sonraki tüm maçlarının final havasında geçeceğini belirten Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, takımının Antalyaspor ve Gaziantep FK maçındaki gelişiminden bahsederken, oyuncularına güveninin tam olduğunu belitti.

 Muhabir
Etiketler :