Konyaspor'un iç saha performansı!

Karagümrük maçı hazırlıklarında sona gelen Konyaspor’da iç sahadaki son maçını kazanarak dalgalı sezonun finalinde taraftarlarını sahalarında mutlu etmek için sahaya çıkacak. Yeşil beyazlıların Konya Stadyumu’ndaki performansı haberimizde.
Konyaspor'un iç saha performansı!

Süper Lig’de 37. Hafta heyecanında Arabamcom Konyaspor 2022-2023 sezonun son iç saha maçında Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. 16.00’da başlayacak, yeni haftanın açılış maçı öncesi yeşil beyazlılar iç saha performansı incelendi. Anadolu Kartalı bu sezon 17. iç saha maçına çıkacak. Geride kalan 16 maçta Konyaspor sahasında pek parlak bir görüntü ortaya koymadı ve 5 galibiyet kazandı.

galibiyetle-kapatalim-001.jpg

GOL AVERAJI YOK
Konyaspor 16 iç saha maçında 5 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 7 beraberlik ile sahadan ayrıldı. Ligde en çok beraberlik alan takım olan yeşil beyazlılar 13 beraberliğin yarısını Konya Stadyumu’nda aldı. Yeşil beyazlılar çıktığı 16 maçta 17 kez topu filelere gönderirken, 17 kez de topu ağlarından çıkarttı. Konyaspor’un iç saha gol averajı 0 oldu. Konyaspor Karagümrük maçında dengeyi değiştirmek istiyor.

 Muhabir
Etiketler :