Konyaspor'un iftar saatindeki maçı hakkında Başkan Kulluk'tan açıklama! "TFF ile görüştük..."

Konyaspor'un Süper Lig'in 34.haftasında sahasında oynayacağı Akhisar maçının Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak olmasına taraftardan tepki gelmişti. Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, konu hakkında federasyon ile görüşme sağladıklarını dile getirdi.
Konyaspor'un iftar saatindeki maçı hakkında Başkan Kulluk'tan açıklama! "TFF ile görüştük..."

TFF, Spor Toto Süper Lig'de sezonun son haftasında oynanacak maçların tarih ve saatlerini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Atiker Konyaspor'un Akhisar Belediyespor'la Konya Büyükşehir Stadı'nda oynayacağı 34.hafta karşılaşmasının 25 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacağı ifade edildi. Ramazan ayı dolayısıyla iftar saatine yakın bir zaman dilimine maç koyulması yeşil beyazlı taraftarların tepkisine yol açtı. Cumartesi günü saat 20.08'de iftar yapılacağını hatırlatan Konyaspor gönüllüleri, yeşil beyazlı yöneticilerin bu duruma tepki göstermesi ve maçın daha uygun bir saate çekilmesi konusunda paylaşımlarda bulundu.

BAŞKAN KULLUK: TFF İLE GÖRÜŞTÜK

Maç saatinin değiştirilmesi konusunda federasyonla temasa geçtiklerini fakat saatin değişmediğini kaydeden Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, "TFF ile maç saatinin uygun olmadığı konusunu görüştük. Maç saatinin iftara denk geldiğini ve ötelenmesi gerektiğini söyledik. Yayıncı kuruluş, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarını yayınlayacaklarını gerekçe göstermiş. Onun için bizim maçımızı bu saate vermişler. 17.00'de oynayabilirsiniz dediler. Saat 17.00'ye alınma kararını Aykut hocamıza söyledik. Bu saati de hocamız havanın sıcak olması sebebiyle futbolcu performansları açısından kabul etmedi. O zaman 19.00'da oynayalım dedi" ifadelerini kullandı.

TARAFTARA KUMANYA MÜJDESİ

Saate tepki gösteren ve "Saat değişmeyecekse yönetim kumanya ikram etsin" diyen taraftara başkan müjdeyi verdi. İftar saatinde maça gelecek yeşil beyazlı taraftarın kumanyasını Konyaspor ikram edecek. Konu hakkında bilgi veren Başkan Hilmi Kulluk, "Şuanda hazırlıklar yapılıyor. Maça gelen taraftarlarımıza kumanya ikramımız olacaktır. Herkese giriş kapısında kumanya dağıtılacak. Localarda da yemek ikramımız olacaktır" şeklinde konuştu. 

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ