Konyaspor'un ilacı Kayseri!

Deplasmanda iyi oynamasına rağmen Galatasaray’a 1-0 yenilen Konyaspor, moral bozmuyor. Ortaya koyduğu mücadeleyle futbol otoritelerinden tam puan alan Anadolu Kartalı, cumartesi günü oynayacağı Kayserispor maçını kazanarak 5 maçlık galibiyet hasretine son vermek isteyecek
Konyaspor'un ilacı Kayseri!

Alanyaspor’a 6-3 yenilerek bozguna uğrayan Kayserispor’u cumartesi günü evinde ağırlayacak Konyaspor, zorlu maçtan galibiyetle ayrılabilmek için kolları sıvadı. Hafta boyunca rakibini analiz ederek titiz bir çalışma yürütecek olan yeşil-beyazlı teknik heyet, gerekli anekdotları alacak. Taktik çift kale maçlarda rakibin zayıf yönlerini ele alacak Anadolu Kartalı, Kayserispor maçından galibiyetle ayrılabilmek ve baskıyı kırmak için bu hafta fazla mesai yapacak.

HASRET 5 MAÇA ÇIKTI
Konyaspor’da Galatasaray yenilgisiyle beraber galibiyet hasreti de 5 maça çıktı. Son olarak 4. Haftada sahasında Altay’ı mağlup eden Anadolu Kartalı, sonraki haftalarda Giresunspor, Trabzonspor, Kasımpaşa, Alanyaspor ve Galatasaray’a karşı kazanamadı. Söz konusu bu maçlarda 4 beraberlik ve 1 yenilgi alan yeşil-beyazlı ekip, 9. haftayı 14 puanda noktaladı. Ekibimiz, Kayserispor maçından galibiyetle ayrılarak galibiyet hasretine son vermek isteyecek.

BİLETLER SATIŞA ÇIKIYOR
Konyaspor’un, 2021-2022 Süper Lig Sezonu 10. haftasında Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıkıyor. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda 23 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak karşılaşmanın elektronik biletlerinin satışı yarın saat 11.00 itibariyle satışa çıkacak. Bu maça özel bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim uygulanacak. Bilet fiyatları 15 ila 150 lira arasında değişiyor. 
VELİ ÖZKAN - YENİ HABER GAZETESİ