Konyaspor'un kadrosu netleşmedi

Spor Toto Süper Lig 28. hafta mücadelesinde yarın Konya Stadyumu'nda Antalyapspor'u konuk edecek Konyaspor'da Aleksandar Stanojevic, savunma ve orta sahada bazı isimlerin yerini değiştirebilir.
Konyaspor'un kadrosu netleşmedi

Stanojevic kadro planlamasını düşünüyor. Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, yarın oynayacakları Antalyaspor maçı öncesinde sahaya çıkartacağı 11 konusunda değişiklikler yapması bekleniyor. Tecrübeli Teknik Adam Galatasaray ve Ümraniyespor maçlarında oyuna sonradan giren oyuncuların performansından mutlu olurken, bu oyunları direkt maç Antalyaspor maçında oynatabilir.

paz.jpg

11'DE PAZ BEKLENİYOR
Bu konuda öncelik Mame Diouf'ta son iki mücadelede oyuna giren ve skor üretmeyi bilen Senagalli golcü, 11'e dönmesi bekleniyor. Muhammet Demir, Diouf gibi mücadelenin ikinci yarısında hamle oyuncu olarak kenarda oturabilir. Yeşil beyazlıların ara transferden transferi Bouchalakis yerine son haftaların formda ise Bruno Paz formayı alabilir. Stanojevic savunmada ise kararını net vermedi.

stanojevic-kahraman-dedi.jpg

SAVUNMA BLOĞU BELİRSİZ
Stanojevic, Calvo'nun yokluğunda Ümraniyespor maçına Kahraman Demirtaş'ı tercih etmiş ancak Demirtaş'ın iki bireysel hatası sonrasında takım geri durumuna düşmüştü. Aleksandar Stanojevic, Adil'in kart cezalısı olması nedeniyle buraya Uğurcan' Yazğılı'yı mı çekecek yoksa Demirtaş'a bir şans daha mı verecek maç saatinde belli olacak. Diğer yandan geldiği günden bu güne ileri 3'lüyü hiç değiştirmeyen Stanojevic'in Antalyaspor maçında bir değişiklik yapması beklenmese de oyuncuları yakından izleyecek. Robert Muric'te 11 adaylarından birisi.

 Muhabir
Etiketler :