Konyaspor’un kalesi gole kapalı!

İttifak Holding Konyaspor'un kalesi gole kapandı. Bu sezon Süper Lig'de 5 haftada 4 maça çıkan yeşil beyazlılar kalesinde yalnızca 2 gol görerek, lider Alanyaspor’la birlikte bu sezon en az gol yiyen 2 ekipten biri oldu.
Konyaspor’un kalesi gole kapalı!

Süper Lig'de 5 hafta geride kalırken, ilk haftayı BAY geçen İttifak Holding Konyaspor 4 maça çıktı. Bu maçlardan deplasmanda oynadığı Gençlerbirliği ve Denizlispor karşılaşmalarını gol yemeden tamamlayan yeşil beyazlılar, Beşiktaş ve Yeni Malatyaspor maçlarında yediği 1'er golle 4 haftada kalesinde 2 gol görmüş oldu. İttifak Holding Konyaspor, bu istatistikle Süper Lig'de bu sezon en az gol yiyen iki takım arasında yer almayı başardı. Lider Alanyaspor da 5 haftalık periyotta Çaykur Rizespor ve Galatasaray'dan yediği 1’er gollerle kalesinde 2 gol gördü.

ibrahim-sehic-001.jpg

SEHIC GÜVEN VERİYOR

Yeşil beyazlıların yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı file bekçisi İbrahim Sehic, çıktığı 4 maçındaki performansıyla güven verdi. Kalesinde 2 gol gören Boşnak kaleci, Konyaspor'un bu sezon transfer ettiği en önemli isimler arasında yer aldı. Aynı zamanda Bosna Hersek Milli Takımının da kalesini koruyan 32 yaşındaki eldiven, BB Erzurumspor'dan gelmişti. Yeşil beyazlıların kalesinde Sehic'in ardından yine kadroya yaz transfer döneminde dahil edilen Eray Birniçan ve Erten Ersu ile genç kaleci Ozan Oruç aday olarak forma bekliyor.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ