Konyaspor'un Kaptan kamarası!

Süper Lig’de bu sezon en yüksek kurtarış yüzdelerine sahip kaleci performansları açıklandı. Yeşil beyazlıların eldiveni, Muslera’nın arkasından listede ikinci sırada yer aldı. İbrahim Sehic, yüzde 77’lik kurtarış yüzdesi ile rakip oyuncuların işini zorlaştırdı, 8 kere kalesini gole kapattı.
Konyaspor'un Kaptan kamarası!

Konyaspor’un 1 numarası Süper Lig’de bu sezon performansıyla dikkat çekti. Bir dönem sakatlığından dolayı kaleyi mevkidaşına bırakan İbrahim Sehic, kalesine geçtiği maçlarda ise kurtarışlarıyla takımını rahatlattı. Ligde bu sezon kurtarış yüzdeki en yüksek kaleciler sıralamasında Sehic, yüzde 77 kurtarış yüzdesiyle ikinci sırada kapattı. Raporda ilk sırada Galatasaray Kaleci Fernando Muslera yer aldı.

kaptan-kamarasi-001.jpg

8 KERE GOLE KAPATTI
Anadolu Kartalı’nın file bekçisi bu sezon 8 kez rakip oyunculara gol izni vermezken, 29 maçta forma giydi ve 30 kez topu ağlarında gördü. Sehic, bu sezon kart konusunda da öne çıktı. Konyasporlu oyuncu 3 kere sarı kart, 1 kerede sarı karttan kırmızı kart gördü. Sözleşmesini 2025 yılına kadar uzatan Bosnalı eldiven, gelecek sezonun yeşil beyazlıların en büyük kozlarından birisi olacak.

 Muhabir
Etiketler :