Konyaspor'un kareografisinin benzeri yapılamadı!

Lig şampiyonu Galatasaray’ın kupa seremonisinde Arjantin’dekine benzer aslan hologramı kullanmayacağı açıklandı. Türkiye’de 3D koreografi kullanarak yalnızca sanal gözlükle görülebilen gösteri hazırlayan ve özel gözlükle binlerce seyirciye izleten tek camia Konyaspor oldu.
Konyaspor'un kareografisinin benzeri yapılamadı!

Süper Lig’de 2022-23 sezonun şampiyonu Galatasaray oldu. Sarı kırmızılı takım Başkent’te zorlanmadan aldığı galibiyetle 23. Şampiyonluğuna kavuştu. Galatasaray şampiyonluk kupasını ezeli rakibi Fenerbahçe önünde Arena’da kaldıracak. Sarı kırmızılıların kutlamalarında Arjantin ekibi Estudiantes'in stadyum açılışındaki gibi aslan hologramı yapacağı çok konuşulmuştu.

esi-benzeri-yok-2.jpg

3D SANAL GÖZLÜK DAĞITILDI
Galatasaray yöneticisi Metin Öztürk hologram gösterinin yapılması için taraftara 50 bin gözlük dağıtılması gerektiği için düşünmediklerini açıkladı. Türkiye’de 3D koreografi gerçekleştiren ve taraftarlarının rahat izlemesi için gözlük dağıtan tek kulüp Konyaspor. Taraftar geçen sezon oynanan Galatasaray maçında 3D koreografi hazırlamış, kulüp gözlük dağıtarak koreografiyi rahat izlettirmişti.

esi-benzeri-yok-1.jpg

esi-benzeri-yok-3-001.jpg

 Muhabir
Etiketler :