Konyaspor'un kiraladığı futbolcuların talipleri artıyor

İttifak Holding Konyaspor'la sözleşmesi bulunan fakat alt liglerde kiralık olarak forma giyen futbolcuların talipleri artıyor. Altay'da forma giyen Abdülkerim Bardakçı'ya Süper Lig ekiplerinin talip olduğu öğrenilirken, Altınordu'nun ise Ali Yaşar'ı yuvada tutmak istediği belirtildi.
Konyaspor'un kiraladığı futbolcuların talipleri artıyor

Süper Lig'de bu sezon istediği gibi grafik sergileyemeyen İttifak Holding Konyaspor'da yaz transfer dönemi için çalışmalar başlarken, yeşil beyazlı oyuncular için de talipler çıkmaya başladı. Konyaspor'la sözleşmesi bulunan fakat alt liglerde forma giyen Abdülkerim Bardakçı ve Ali Yaşar için yeşil beyazlıların kapısı her an çalınabilir.

ABDÜLKERİM'E SÜPER LİG'DEN TALİPLER

Geçen sezon Denizlispor'la Süper Lig'e çıkma sevinci yaşayan, bu sezon da aynı mutluluğu Altay'da tatmak isteyen 25 yaşındaki defans oyuncusu Abdülkerim Bardakçı için Süper Lig'den Göztepe ve Aytemiz Alanyaspor'un nabız yokladığı belirtildi. Konyaspor'la 2022'ye kadar sözleşmesi olan Abdülkerim önümüzdeki sezon kulübü tarafından değerlendirilmezse Süper Lig'den bir takım tercih edecek. Abdülkerim, siyah-beyazlı formayla ligde bu sezon 27 maçta 2 gol kaydetti.

ALTINORDU ALİ YAŞAR'I TUTMAK İSTİYOR

TFF 1'inci Lig kulüplerinden Altınordu, devre arasında Süper Lig temsilcisi İttifak Holding Konyaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Ali Yaşar'ı yeni sezonda da yuvada tutmak istiyor. İzmir ekibi, gurbetçi sol beki bu kez bonservisiyle almak için Konyaspor’un kapısını çalacak. Geçen sezonu yine kiralık olarak kırmızı-lacivertli takımda geçiren Ali'nin Altınordu'da mutlu olduğu ve kulüpte kalmak istediği belirtildi. 25 yaşındaki defans oyuncusu bu sezon 8 maçta görev alıp 3 asist yaptı. Gurbetçi savunmacı geçen sezon da 11 karşılaşmada görev almıştı.

YENİ HABER