Konyaspor'un kombine fiyatlarının diğer takımlarla kıyaslama

Kulüpler kombinelerini satışa sürüyor. 11 Ağustos’ta başlayacak olan Trendyol Süper Lig öncesinde takımlar taraftarlarıyla buluşuyor. Konyaspor önceki gün kombine yenileme çalışmasını başlattı. Yeşil beyazlıların diğer takımlara göre kombine fiyat karşılaştırması haberimizde yer alıyor.
Konyaspor'un kombine fiyatlarının diğer takımlarla kıyaslama

Konyaspor’da kombine heyecanı önceki gün yenileme çalışmasıyla başladı. 2022-2023 Sezonu’na ait kombinesi olan yeşil beyazlılara genel satış öncesi öncelik tanındı ve satışa ilk kombinesi olan taraftarlar kombinelerini yeniledi. Biletler 1.000 - 13.000 TL arasında vitrine çıkarken, genel satışlar 29 Temmuz Cumartesi günü olacak. Konyaspor kombinelerinin diğer takımlara göre fiyatı karşılaştırıldı.

orta-sirada-2.jpg

EN PAHALISI GALATASARAY
Yeni sezon kombine fiyatlarına göre Konyaspor’un kombine fiyat ücretleri sekizinci sırada yer aldı. Birinci sırada Galatasaray var. Sarı kırmızılıların en düşük 6.000 en yüksek kombinesi ise 44.000 TL. Galatasaray’ı Fenerbahçe, Adana Demirspor, Beşiktaş, Trabzonspor, Samsunspor ve Kayserispor takip ederken en düşük kombine açıklayan takım 875 TL ile 2620 TL arasında fiyat açıklayan Sivasspor oldu.

 Muhabir
Etiketler :