Konyaspor'un kombine politikası

Anadolu Kartalı'nda kombine satışında beklenenden daha az bir ilgi gösterilirken kombine fiyatlarının yönetim tarafından yeniden görüşüleceği üzerine çıkan haberlere Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen son noktayı koydu.
Konyaspor'un kombine politikası

Konyaspor'da kombine hakkında yaşanan söylemlere Başkan Fatih Özgökçen son noktayı koydu. Geçtiğimiz sezona göre yüzde yüzden daha fazla artış yaşanan kombine fiyatlarının ardından yeşil beyazlılar kombine fiyatlarının tekrar değerlendirilmesi talebinde bulunmuştu. Ancak kombine fiyatlarında bir değişiklik olmayacak. Bilet fiyatları politikası da İstanbulspor maçı sonrası yukarı revize edilecek.

kombine.jpg

" KOMBİNE ALMAK DAHA UYGUN"
Başkan Özgökçen kombine fiyatlarıyla ilgili olarak hem genel kurulda hem de gazetecilerle buluşmasında gelen soruya cevap verdi. Özgökçen, "Kombine alan taraftarlarımız var. Eğer biz fiyat düşürürsek alan kişilere haksızlık etmiş oluruz. Bilet fiyatları da İstanbulspor maçı sonrası değişecek. Kombine almak daha uygun olacak. Şu anda ilgiyi nasıl çekeceğimizin planlarını düşünüyoruz" dedi.

 Muhabir
Etiketler :